OVERFLOD er en følelse

Er du en av dem som ikke tenker noe videre over hva følelsene dine forteller deg? Er du sint så er du sint, eller er du i godt humør så er du i godt humør – og kunne du velge så ville du helst vært i godt humør hele tiden. Det er jo det som føles best, er det ikke?

Følelsene våre har en misjon – de er vår veiviser. Er du sinna så er det fordi du trenger å stoppe opp og lytte litt bedre. Er du sint fordi noen trår over grensene dine? Er du sinna fordi sjefen velger en annen person til forfremmelse? Ikke deg, til tross for at DU har jobbet hardest. Hva handler dette om? Er det på tide å se seg om etter en annen jobb? Er du tro mot hva som er rett for deg?

Jeg har tidligere erfart at når jeg begynner å kjede meg i en jobb, eller jeg føler meg forbigått så er det fordi jeg ikke har vært helt sann mot meg selv. Det å få jobben har vært viktigere enn om jeg var den rette for jobben. Når jeg blir sinna da så handler det om at jeg selv har tråkket over mine egne grenser. Ikke no galt i det, bare en utrolig verdifull læring. Fordi neste gang vet jeg at jeg må velge utifra det jeg har å tilby, jeg må velge utifra den verdien jeg selv har. Ikke undervurdere min egen kapasitet eller evner.

Det er den ene side av følelsene våre. Den andre siden av følelser er at vi kan styre hvordan vi føler oss til enhver tid, og det er viktig å forstå. Fordi det du føler akkurat nå i forhold til en situasjon; si jobb – det er hva du vil tiltrekke deg. Dersom du føler at du ikke blir sett, eller at du ikke blir verdsatt så er det fordi du har tiltrukket deg denne situasjonen. Du har tiltrukket deg denne situasjonen slik at du kan justere hvordan du underbevisst føler deg, for å så tiltrekke deg noe som er bedre for deg. Først kommer følelsen – så gjenspeiles den i den fysiske virkeligheten.

Føler at du mangler mye så er det det du får speilet i den fysiske verden. Føler du at du er rik, verdifull og har det du trenger så vil dette gjenspeile seg i den fysiske verden.

Det handler altså om følelsen, og ikke om den materialiserte virkelighet. Det handler om at du omfavnes av en følelse av trygghet, skjønnhet, glede, lek og følelse av at du har nok.

Å føle at du har nok er å være i Overflod. Å føle at pengene strekker til, at du alltid har tid og råd til det som betyr noe for deg – det er å leve i overflod. Å føle at du har verdi på jobb er å leve i overflod. Faktum er at når du føler at du har alt så tiltrekker du deg mer av det du ønsker deg; du tiltrekker deg alt du drømmer om, alt du tenker på og alt du trenger i øyeblikket gjennom å være i følelsen av at det allerede har skjedd.

For å komme dit så er en daglig dedikasjon til å endre på følelsene, eller din frekvens viktig. En liten ting som du gjør hver dag, uansett hvor du er, hva som skjer eller ikke skjer. En meditasjon eller en annen handling som jobber på underbevisst plan.

Heng på å lær mer om overflod i et yogisk perspektiv. I slutten av Mai starter en ny 40 dagers utfordring som går på å oppnå overflod – følelsen av overflod.

Klikk på bilde “Lev intuitivt” og meld deg på listen for å få vite mer om Oppnå Overflod på 40 dager. 

Lev intuitivt

 

 

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og foredragsholder

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.