Hva er ditt forhold til GUD!

En videoblogg denne gangen om mitt personlige forhold til GUD.

Da jeg var liten fikk jeg høre at dersom jeg var snill kom jeg til himmelen, og dersom jeg var slem kom jeg til helvete. Det er helt merkelig å tenke tilbake til dette nå, og jeg skjønner at det skulle være en måte å få meg til å være snill på. På den ene siden skapte det mye angst hos meg, og det har tatt noen år å forstå det fra et annet perspektiv. På en annen side så er det et godt bilde på hvor kraftfulle våre trossystemer er, og et godt bilde på dualismen som er en del av denne dimensjons kontrakt for oss mennesker.

Da jeg leste Marianne Williamsons bok om kjærlighet så endret dette perspektivet seg for meg. Marianne snakker om at helvete og himmel finns her på jorden, og at det er mentale projeksjoner i våre sinn som bekreftes i den ytre verden. Videre ble min reise med Kundalini Yoga en bekreftelse på dette, og mange brikker falt på plass.

I denne videon deler jeg med deg min personlige erfaring og mitt personlige perspektiv på GUD.

 

Legg gjerne igjen en kommentar om hva ditt personlig forhold til GUD er.

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og foredragsholder

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.