Snakker du med blomstene dine? 

Jeg har vært i Østerrike en uke og er så imponert over hvor vakkert dette landet er. Det er en overveldende overflod av planter, bær og trær.

img_4414

Det passer fint med at jeg øver meg på å snakke med planter. Jeg leser en bok som heter “Secret Teaching of The Plants” som handler om hvordan vi kan åpne vårt spirituelle hjerter for å kunne forstå plantenes symbol språk.


img_4719Brennesle har jeg lært er kongen av helenede planter, men jeg har bare lært det. Brennesla har ikke fortalt meg det, og det er litt frustrende, men en mann med mål og viten i Østerrike har lært meg det.

Brennesla er utrolig vitaliserende, og var blandt munker ikke lov å bruke. Hvordan ville et liv i askese være for en munk om han bare kan se og ikke røre?

Røttene på brennesla kan brukes i tinktur og hjelper med hårvekst – mye trengt for eldrende menn.

Så brennesla er på mange måter en plante for menn.

 

img_4634

 

Du har kanskje denne i hagen din? Kapuzina kresse. Et blad om dagen holder deg frisk gjennom hele året. Dette er en plante som styrker immunforsvaret. Prøv den i salaten din i sommer.

Jeg øver videre i å lære meg plantenes symbolspråk. Fortell meg gjerne om hva dine tanker og erfaringer rundt plantenes symbolspråk.

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og foredragsholder

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.